Om oss

Stockholm marin- & industrimotor AB - 45 års branscherfarenhet

Vår firma är baserad i Stockholm och startades 2016 med en tydlig målbild att leverera hundraprocentig service och hög kvalitet inom renovering och reparation av dieselmotorer. För att hålla ett tydligt fokus arbetar vi endast med dieselmotorer för marint bruk (från personbåtar till större fartyg) och inom industrin (lok, reservkraft, generatorer, sprinklerpumpar etc.) 

Idag har vi i företaget över 45 års branscherfarenhet samlad i tre kunniga mekaniker. Vi har även tillgång till en erfaren smed som hjälper oss att tillverka nödvändiga reservdelar eller andra nödvändiga detaljer om behovet skulle uppkomma.

Säkerhet och garanti 

Vi vet att säkerhet är mycket viktigt för våra kunder såväl som för våra anställda. Vi är därför ansvarsförsäkrade vilket säkerställer tryggheten för dig som kund och även för oss som arbetsgivare. Om olyckan skulle vara framme är det viktigt att vara hundraprocentigt förberedd och inte lämna något åt slumpen.

Utöver en ansvarsförsäkring lämnar vi även garanti på samtliga utförda uppdrag. Allt för att du som kund ska känna dig trygg i samarbetet med oss.

Har du frågor gällande verksamheten eller är du intresserad av att få hjälp med din dieselmotor? Hör av dig genom formuläret på sidan så hör vi av oss så fort vi kan!

 

Pålitliga mekaniker med bred kunskap inom motorrenovering