Motorrenovering

Motorrenovering - vår process

Vårt mål är att göra en högkvalitativ renovering på ett sätt som gör det enkelt för dig som kund. Detta innebär att du kan välja mellan att vi kommer till dig och renoverar motorn på plats, vi åker ut till dig och demonterar motorn och gör renoveringen i vår verkstad för att sedan montera tillbaka den på plats eller att du skickar motorn till oss. För båtar och fartyg kan vi erbjuda en tillfällig förvaring vid varv under perioden då vi renoverar dieselmotorn. Vi anpassar oss helt efter dina behov.

Demontering

Våra mekaniker utför demontering av dieselmotorn enligt konstens alla regler. På plats hos dig som kund, vid ett varv eller i vår verkstad. Tryggt och säkert genom hela processen.

Analys

Därefter gör vi en grundlig analys av motorn och tar reda på vilka åtgärder som krävs. Vi formulerar en åtgärdsplan och kommunicerar våra rekommendationer direkt till dig som kund att ta ställning till.

Reparation / Renovering

Baserat på vår åtgärdsplan reparerar vi motorn, åtgärdar felen och ersätter eventuella skadade delar. Skulle reservdelar vara svåra att få tag på från tillverkaren har vi möjligheter att tillverka egna.

Provkörning

Vi provkör alltid motorn ordentligt och ser till att allting fungerar som det ska till hundra procent, både i verkstaden och efter installation.

Montering och installation

Därefter sätter vi tillbaka motorn på plats. Vi utför en fullständig installation och lämnar allt i toppskick.

För din trygghet lämnar vi även garanti på alla utförda renoveringar.

Komplett service - demontering, renovering och installation